Η εταιρία A.Vogel

Φύση

Η αγάπη για τη φύση και η πίστη στις θεραπευτικές της ιδιότητες αποτελούσε πάντα το επίκεντρο του έργου του πρωτοπόρου της ολιστικής ιατρικής Alfred Vogel (1902-1996). Βασικός στόχος της A.Vogel είναι η πιστοποιημένη οργανική παραγωγή και η βιώσιμη χρήση των φυσικών πόρων.

Κλείσιμο

Ολιστική Προσέγγιση Βάσει της Επιστήμης

Βασική δραστηριότητα της εταιρείας A.Vogel είναι η παραγωγή και διάθεση φαρμακευτικών σκευασμάτων φυτικής προέλευσης. Η αποτελεσματικότητά τους έχει αποδειχθεί βάσει κλινικών μελετών που διεξάγονται από την ίδια την εταιρεία. Μια από τις βασικές αρχές της εταιρείας A. Vogel είναι η διατήρηση του ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου έρευνας και ενημέρωσης σε όλα τα θέματα της υγείας, με γνώμονα τα επιστημονικά δεδομένα καθώς και τις γνώσεις οι οποίες αποκτώνται με την εφαρμογή των πιο σύγχρονων ερευνητικών μεθόδων, σε συνεργασία με καταξιωμένους φορείς.

Κλείσιμο

Βοήθεια στον Άνθρωπο με Σκοπό να Βοηθήσει τον Εαυτό του

Ο Alfred Vogel είχε ένα αληθινό χάρισμα και την επιθυμία να μεταδώσει τις πολύτιμες γνώσεις του. Με την έκδοση ενός περιοδικού, πολλών επιτυχημένων βιβλίων για την υγεία και με ομιλίες που πραγματοποίησε σε όλο τον κόσμο, βοήθησε στην προώθηση της βέλτιστης κατανόησης των ασθενειών και των μεθόδων θεραπείας τους με φυσικό τρόπο. Σήμερα, η εταιρεία A.Vogel παρέχει πληροφορίες με ποικίλους τρόπους όπως: ηλεκτρονική ενημέρωση, διάθεση ενημερωτικών δελτίων σε θέματα φυσικής υγείας και παρουσία στα social Media.

Κλείσιμο

Φρέσκα Φυτά-Βότανα

Ήδη από την αρχή της καριέρας του ο Alfred Vogel παρασκεύαζε τα ιάματά του από φυτά φρέσκιας συγκομιδής. Η συνεχής προσπάθεια που καταβάλλεται για τη χρήση φρέσκων βοτάνων είναι αυτό που μέχρι και σήμερα διαφοροποιεί την A.Vogel από τους ανταγωνιστές της.

Κλείσιμο

Το χάρισμα της επικοινωνίας του Alfred Vogel

Ένα από τα μοναδικά ταλέντα του Alfred Vogel ήταν η ικανότητά του να μεταδίδει τον ενθουσιασμό του στους άλλους. Όσοι τον γνώριζαν προσωπικά, είχαν εντυπωσιαστεί από την προσωπικότητα του και την γοητεία που απόπνεε ο λόγος του πρωτοπόρου της ολιστικής ιατρικής. Το χάρισμα αυτό ήταν πάντα εμφανές είτε στις ομιλίες του είτε όταν συμβούλευε τους ασθενείς του.

Κλείσιμο