A.Vogel Blog
 

A.Vogel blog

Παγωτό φούρνου

στις 17 Αυγούστου 2017, A.Vogel, Αποτοξίνωση, Διατροφή, Δυσπεψία, Ήπαρ, Καλοκαίρι, Νηστεία

Εύκολη και απίθανη επιλογή επιδορπίου! Ειδικά για το καλοκαίρι.

Αρωματικό, ισορροπημένο και πεπτικά διεγερτικό χωρίς να βλάπτει το νευρικό σύστημα!

Τέλεια και εύκολη βάση συνταγής για απίστευτους συνδυασμούς γεύσεων και εντυπωσιακά επιδόρπια.

Υλικά:
2 ασπράδια αυγών,
1 κ.γ. αλάτι,
50 gr. ακατέργαστη ζάχαρη,
4 γεμάτες κ.σ. στιγμιαίο υποκατάστατο καφέ Bambu® (καφές από φρούτα και δημητριακά),
500 ml κρύο γάλα,
250 ml κρύο γάλα καρύδας,
4 κουταλιές βανίλια.

Εκτέλεση:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 ° C και αφήνετε μέσα τη σχάρα της κουζίνας..
2. Χτυπάτε τα ασπράδια αυγού μέχρι να σφίξουν και προσθέτετε το αλάτι. Συνεχίζετε το χτύπημα προσθέτοντας τη μισή ζάχαρη μέχρι να πήξει καλά και μέχρι να σχηματιστεί μια λαμπερή μάζα.

3. Προσθέστε και την υπόλοιπη ζάχαρη σταδιακά και μεταφέρετε το μίγμα σε σάκο ζαχαροπλαστικής για γαρνιτούρες.

4. Αναμιγνύετε το Bambu® με το γάλα και το γάλα καρύδας (γλυκαίνετε κατά προτίμηση).

5. Βάζετε παγωτό βανίλια σε τέσσερα πυρίμαχα ποτήρια και το περιχύνετε με το μίγμα από Bambu® με γάλα και γάλα καρύδας.

6. Τοποθετήστε στην κορυφή τη σφιχτή μαρέγκα που ετοιμάσατε με τα ασπράδια αυγών.

7. Ψήνετε για περίπου 2 λεπτά στο φούρνο μέχρι η μαρέγκα στην κορυφή να πάρει λίγο χρώμα και σερβίρετε αμέσως.

Καλή σας απόλαυση!

20664550_1590117661052394_7834615216898606234_n

 

Προσθέστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμένα *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Veuillez introduire les charactères de cet

Read more:
ουρική αρθρίτιδα
Ουρική αρθρίτιδα: Συμπτώματα, θεραπεία, διατροφή

Για πολλούς ανθρώπους, η πρώτη έξαρση της ουρικής αρθρίτιδας επέρχεται στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Συχνά, είναι μια κατάσταση που...

Close