A.Vogel Blog
 

A.Vogel blog

Αλκαλοποίηση και εξισορρόπηση του ph του οργανισμού

από Despoina Argyriou, στις 14 Σεπτεμβρίου 2016, A.Vogel, Άγχος, Ακμή, Αλκαλοποίηση, Αλλεργίες, Ανοσοποιητικό σύστημα, Αντιγήρανση, Αρθρίτιδα, Διατροφή, Δυσπεψία, Ευερέθιστο έντερο, Ήπια κατάθλιψη, Καούρα, Λοιμώξεις, Νευροδερματίτιδα, Οστεοπόρωση, Πεπτικές διαταραχές, Πόνοι των μυών, Υγεία της καρδιάς, Υγεία του δέρματος, Υγεία του εντέρου, Υγεία των μαλλιών

Η αρθρίτιδα και άλλες χρόνιες και εκφυλιστικές ασθένειες είναι αναμφίβολα ασθένειες του δυτικού πολιτισμού μας και το αποτέλεσμα της κατανάλωσης λάθους είδους τροφών και τρόπου ζωής. Οι οξείες ασθένειες προκαλούνται είτε από την προσπάθειά του οργανισμού να κινητοποιήσει τα  αποθέματα μετάλλων που διαθέτει ώστε να αποτρέψει την κατάρρευση των κυττάρων, είτε από την προσπάθειά του να αποτοξινωθεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Οι χρόνιες και εκφυλιστικές ασθένειες εμφανίζονται σε όξινο περιβάλλον με την ταυτόχρονη υπερανάπτυξη μικροοργανισμών. Σε αυτές περιλαμβάνονται o καρκίνος, ο διαβήτης, η αρτηριοσκλήρυνση, η οστεοπόρωση, η χρόνια κόπωση, οι διαταραχές του θυρεοειδούς και των επινεφριδίων, οι διαταραχές πέψης, η παχυσαρκία, η κατάθλιψη, η υπερκινητικότητα, οι μυκητιάσεις, οι αρθρίτιδες, τα αυτοάνοσα νοσήματα, οι κολίτιδες κτλ.

Η διαταραχή του μεταβολισμού των ανόργανων συστατικών καθιστά άμεση την ανάγκη να αλλάξουμε τη διατροφή μας που παράγει υπερβολικά πολύ οξύ σε μία διατροφή που αποδίδει αλκαλικό πλεόνασμα και συμπερασματικά οδηγεί στην αλκαλοποίηση του οργανισμού.

Καταρχάς, το κρέας, ειδικά τα λουκάνικα και τα αλλαντικά, όλα τα είδη επεξεργασμένου κρέατος και οι σούπες βόειου κρέατος, καθώς και όλες οι τροφές που είναι μεγειρεμένες με αβγό και τυρί, θα πρέπει να αποφεύγονται όσο το δυνατό περισσότερο.

Αν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε εντελώς το κρέας, τουλάχιστον περιοριστείτε σε μαγειρεμένο φρέσκο ανεπεξέργαστο κρέας και μείνετε μακριά από όλα τα συντηρημένα κρέατα, τα λουκάνικα και το επεξεργασμένο κρέας.

Δεύτερον, αποφύγετε γενικά τις επεξεργασμένες τροφές, τη λευκή ζάχαρη, τα προϊόντα από άσπρο αλεύρι και τα κοσερβοποιημένα τρόφιμα. Με άλλα λόγια, οτιδήποτε δεν βρίσκεται πια στη φυσική του κατάσταση ή στη φυσική του μορφή.

Η διατροφή μας θα πρέπει να αποτελείται από πατάτες, δημητριακά, ανεπεξέργαστο καστανό ρύζι, φρέσκα λαχανικά και φρέσκα φρούτα ή φυσικά αποξηραμένα (χωρίς θειώδη συντηρητικά) φρούτα και λαχανικά που δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα ή συντηρητικά.

Η A.Vogel προτείνει το νέο Balance Base Drink. Το ρόφημα για φυσική αλκαλοποίηση και εξισορρόπηση του pH του οργανισμού το οποίο:

  • αποτελεί βέλτιστο συνδυασμό υψηλής βιοδιαθεσιμότητας αλκαλικών μέταλλων (ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο), ψευδαργύρου, βιταμίνης D3 φυτικής προέλευσης, L+ γαλακτικού οξέος και ιχνοστοιχείων. Σημειώνεται ότι το μαγνήσιο συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης
  • χωρίς λακτόζη και γλουτένη
  • κατάλληλο για vegetarians και
  • με υπέροχη γεύση φράουλας

alkalovogel alkalotrofes alkalorofimataalkalorofimata

 

Προσθέστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμένα *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Veuillez introduire les charactères de cet

Αντιδράσεις

  • Nyanna, 3 έτη πίσω

    That saves me. Thanks for being so seeblsin! http://ypvokvk.com [url=http://ilixli.com]ilixli[/url] [link=http://rbtmbmz.com]rbtmbmz[/link]

  • Darence, 3 έτη πίσω

    It’s a plsaeure to find someone who can think so clearly http://uuyfujbz.com [url=http://jmpnugaddxf.com]jmpnugaddxf[/url] [link=http://mlwdont.com]mlwdont[/link]

  • Manolis, 2 έτη πίσω

    Πολύ ενδιαφέρον

  • Read more:
    Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα: πως να το αντιμετωπίσετε

    Μία από τις πιο συνηθισμένες παθήσεις των χεριών είναι το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. Το σύνδρομο προκαλείται αλλά και εντείνεται από τις...

    Close